The Shodan

Bfd stod för publikationen av denna bok.

"The Shodan" innehåller alla grundtekniker utom Kata, som du behöver på din väg mot Shodan (svartbälte). Den kan däremot inte förmedla annat du behöver för att nå Shodan, som till exempel gott uppförande, disciplin, ödmjukhet och heder. Boken är en vägledning och ger inte svar på alla frågor.Författare: Shihan Howard Collins 7 dan

The Gateway

Bfd stod för publikationen av denna bok.

The Gateway" visar dig de Kihon-tekniker som du behöver studera för att kunna förbättra din teknik på din väg mot en kyugrad. En bra bok är ett hjälpmedel men du kommer alltid att behöva en erfaren instruktör som kan lära dig att utveckla teknik, disciplin och gott uppförande.Författare: Shihan Howard Collins 7 dan

Blue forest design

Webbdesign och DesignBlue Forest Design din designyrå. Vi står för initiativrik, kreativitet och flexibilitet. Vi tror på ett nära relations samarbete med våra kunder och för att lyckas med det jobbar vi mycket med förtroende och kommunikation. Vi samlar hela tiden nya erfarenheter och kompetens för att ge dig som kund ett så stort utbud som möjligt. I ett nära samarbete med våra kunder skapar vi innovativa och affärsutvecklande lösningar.

Vi analyserar dina behov genom att fråga och lyssna, det är då idéer uppstår och utvecklas. Konsten att vara lyhörd och förstå kundens behov är av stor vikt för oss och är en central del av vårt arbete.

Vår målsättning som design byrå är att utveckla hemsidor som motsvarar era behov som företagare samt era kunders krav och önskemål.

När vi arbetar med att konstruera nya projekt försöker vi kombinera information, estetik, grafik, teknik, och att göra produkten mer nöjsam och lätthanterlig.